ФОТО: „Ајван плажа“ некогаш и денес

Плажите после подвижниот мост кон хотелот Парк во минатото се викаа „Ајванплажа“ (место каде се напојувал добитокот).

Пред десетина година само  мала патека и дрва, денес современи угостителски објекти и модерна рекреативна патека. 

Старата фотографија е на фотографот Петар Боев од 2008 година, а новите од денешницата.

Кога вам ви беше поубаво?

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани