Најдобрите средношколки во земјава од Охрид

Едната љубител на математиката и информатиката, другата со огромна љубов кон природните науки, особено физиката, Маја и Марина се дефинитивно едни од најдобрите средношколки во Македонија, пишува регионалната ТВМ телевизија....
Social profiles