ФОТО: Автомобил „заплови“ во Охридското езеро

Автомобил денеска „заплови“ во Охридското езеро.

Паркирното возило на Горица Втора од непознати причини паднало во вода. 

Според очевидците нема повредени. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани