ФОТО: Бело лето на зајди сонце со неповторливиот Четкар

Со манифестацијата Бело лето беше означен стартот на летната сезона во Охрид.

Повеќе охриѓани,  помалку туристи уживаа во  необичниот музички спектакл на зајди сонце кој го приреди светскиот џез музичар Владимир Василевски Четкар. Публиката со  кајчина   и бродови го следеа концерттот на плажата Лабино. 

 

 

 

Social profiles