Изгледа дека и казните не помагаат

Изгледа дека бескрајна е сообраќајната некултура и совест кај одредени возачи.Секое лето и со години наназад, иста слика се повторува на рекреативната пешачка патека што од мостот кај каналот „Студенчишта“...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани