ФОТО: Едрилици го „избелија“ синото езеро

Утрово едрилици го „избелија“ Охридското езеро.

Воодушевуваат прекрасните фотографии од социјалната мрежа Фејсбук . Помешани боите на езерото сина, небесна, зелена, тиркизна… избелени од белите пловила…..

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани