Стартуваат три нови евтини авио линии

ТАВ Македонија и „Виз ер“ ќе го одбележат стартот на три нови линиии од Скопскиот аеродром.

Станува збор за  отпочнувањето на летовите на трите нови линии до Малта, Рим и Ваксјо (Шведска).

Настанот ќе се одржи утре,  петок, 14 јули 2017, со почеток во 9.00 часот, на скопскиот аеродром „Александар Велики“.

Пред присутните ќе се обратат Министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески, Алпер Ерсој, генерален директор на ТАВ Македонија и  Сорина Рац, одговорна за корпоративни комуникации во „Виз ер“. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани