ФОТО: Еколошка свест под секое ниво

Речиси и да нема педа земја каде несовесните граѓани не фрлаат отпад. Во прекрасната природа на самиот брег на езерото купови отпадоци. 

 Згрозени дел од граѓаните ги објавуваат овие фотографии на социјалните мрежи и бараат реакција од комуналните инспектори. Очекуваат ригорозни казни за сите кои не водат грижа за животната средина.

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани