ФОТО: Најголемиот хаос го прават добавувачите на маркетите

Најголемиот хаос во центарлното градско подрачје го прават добавувачите на големите маркети во центарот на Охрид.

Иако според прописите набавките во чаршијата треба да се вршат најдоцна до 10 ч наутро, по цел ден пристигнуваат  комбиња и камиони. Граѓаните се жалат и бараат надлежните да преземат мерки и да стават крај на овој хаос во сообраќајот. 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани