ФОТО: Охридските плажи полупразни

Дека ова лето има помалку туристи во однос на лани, сведочат и овие фотографии на кои се гледа дека охридските плажи се речиси празни.

Фотографиите се направени вчера во 12 30 часот од катамаран, а ги направи возачот Љупчо Ѓорѓиоски од Охрид. 

-„Далеку послабо има гости во однос на лани и претходните години. Плажите на пладне се речиси празни“, вели Ѓорѓиоски во изјава за Охриднет.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани