ФОТО: Подводните убавини на Охридското езеро

Волшебни фотографии од подвдните убавини на Охридското еезеро.

Охриѓанецот Никола Паскали од спелеолошкото друштво  „Ботом тајм“ на својот фејсбук профил ја почасти јавноста со овие магични подводни фотографии. 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани