Трајкоски на средби со жителите на Дабарца

Трајскоски на дирекни средби со жителите на општина Дебарца. 

 

-Во присуство на пратеникот  Антонио Милошоски остваривме средба со жителите на општина Дебрца во село Требеништа каде што беше означен почетокот на изборната кампања за претстојните локални избори, информира кандидатот за градоначалник и актуелен градоначалник на општина Дебарца Игор Трајкоски. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани