ФОТО: Величествена гала вечер на Taste Ohrid 2018

Во хотелот „Су“ вечерва се одржа првата гала вечер во рамките на фестивалот Taste Ohrid 2018. 

 Присутните уживаа во  прекрасна атмосфера, убава музика и превкусната храна подготвена од врвните светски мајстори.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани