Гласачи биле фотографирани во Струга

Од зграда во Струга фотографирале биле гласачи.

Во Струга од зграда во близина на избирачко место во Основното Школо “Браќа Миладиновци“  на улицата “Јован Стефаноски-Риле“, пријавено е фотографирање со мобилен телефон од тераса на која биле неколку лица.Веднаш биле преземени мерки, лицата биле однесени во струшката Полициска станица и во координација со јавното обвинителство се работи на расчистување на случајот. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани