Горгиески: Охрид подготвува оперативен план

Заедно со колегите на ЈЗУ „Општа Болница“ и останатите здравствени установи во општина Охрид, подготвуваме оперативен план за згрижување на пациенти кои ќе имаат потреба од интензивно лекување, изјави градоначалникот Константин Горгиески.

Во текот на утрешниот ден ќе Ве информираме за повеќе детали околу потребните превентивни подготовки кои ќе бидат направени, како и за планот за организирано делување согласно потребите. ❗Заедничката соработка и посветеност е клучна за поефикасно надминување на ваквите состојби, напиша на својот Фејсбук профил градоначалникот Константин Горгиески.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани