Грејната сезона почнува од утре

Поради ниските температури најавени за викендов , од утре почнува грејната сезона.

Инаку грејната сезона стандардно започнува од 15 октомври но датумот може да биде поместен како годинава. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани