Хотел има потреба од кувар – плата 25 000 ден

Хотел има потреба од кувар – плата 25.000 денари, осигурување и работа преку целата година.

Станува збор за хотел со 40 соби во центарот на градот. 

Платата е 25.000 денари, се нуди веднаш полно осигурување и загарантирана работа во текот на целата година.

Сите заинтересирани дополнителни информации можат да добијат на телефонот: 071/381-86

Social profiles