Игор Трајкоски ќе трча за втор мандат

Актуелниот градоначалник на општина Дебарца Игро Трајкоски ќе трча за втор мандат на локалните избори. ВМРО ДПМНЕ обзнани дека Трајкоски е нивниот адут и овие избори.

 

-Актуелен градоначалник на општина Дебарца Игор Трајкоски е веќе  докажан со многу реализирани квалитетни проекти. – рече Емил  Димитриев  од Извршниот комитет на ВМРО ДПМНЕ. 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани