Колку часа трае денешниот ден?

Денешниот ден, трае 13 часа и 46 минути.

Според астрономскиот календар, денеска е сабота, 19 август 2017 година, 230-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 135 дена.Сонцето изгреа во 5 часот и 44 минути, а ќе зајде во 19 часот и 30 минути а денов трае 13 часа и 46 минути.Месечината, која е во фаза на последна четвртина, ќе изгрее во 2 часот и 55 минути, а ќе зајде во 17 часот и 50 минути.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани