Концерт на Четкар во хотел Филип

Концерт на познатиот џез музичар Владимир Четкар во Охрид.

 

 Хотел Филип ви го претставува Владимир Четкар на 19 Август, Сабота со целовечерен концерт крај базенската тераса

Резервации на 078 474 656 

Влезница 300 Денари 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани