Конференција за предизвиците на економскиот развој во Охрид

Конференцијата започнува денеска а утре завршува.

„Идни предизвици на економскиот развој и економските политики на Република Македонија“ е тема на научната конференција која денеска и утре ќе се одржи во Охрид во организација на Македонската академија на науките и уметностите и во соработка со Владата на Република Македонија, Народна банка на Република Македонија и Стопанската комора на Македонија.
На конференцијата е најавено обраќање на претседателот на МАНУ Таки Фити, премиерот Зоран Заев, вицепремиерот Кочо Анѓушев и претседателот на Стопанската комора на Република Македонија Бранко Азески.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани