Охрид домаќин на Меѓународна конференција за енергетика

Се интенцивира конгресниот туризам во Охрид.

Во Охрид денеска ќе се одржи меѓуанродна конференција „Енергетика 2018“ организирана од Здруженеито на енергетичари на Македонија и Македонската енергетска асоцијација.На свеченото отворање најавено е обраќање на вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани