Крсто Мукоски излегува од притвор

Пратеникот на ВМРО ДПМНЕ, Крсто Мукоски е ослободен од притвор.

Апелација му ја прифати жалбата за домашен притвор без кауција. Мукоски е последниот обвинет за крвавиот четврток кој е ослободен за настаните од 27-ми април. Во вторникот од притвор беше осободен и пратеникот Сашо Василевски, кој беше обвинет за настаните од 27-ми април,. Мукоски е пуштен е со гаранција од 400 илјади евра .

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани