Купи си лајкови на Instagram од автомат

На ова се сведе човештвото: постои автомат за купување лајкови на Instagram од лажни профили.

Ако се најдете во центарот на Москва може да си го кренете нивото на самодоверба со купување неколку стотици (или илјадници) лајкови од овој автомат.

Извор: kajgana.com

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани