Материјално финасиското работење на училиштата под лупа на советниците

Извештаите од работата на основните и средните училишта пред градските советници.

Материјално финасиското работење на училиштата под лупа на советниците. На закажаната седница ќе се разгледаат и сувојуваат и годишните програми на основните и средните училишта за оваа школска година. На дневен ред се и програмите за осветлување, изградба на патишта, водовод и канализација кои треба да претпрат одредени измени.
Седницата ќе се одржи на 29 09 2017 во 11 часот. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани