Метеомакс најавува невреме

Славчо Попоски, познатиот метеролог од Струга, кој досега предвиде повеќе невремиња во земјава повторно најавува невреме за денес и утре.

Неговата прогноза Охриднет ви ја пренесува во целост:

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани