На репертоарот претставата „Чекајќи го Годо“

На репертоарот оваа недела претставата “Чекајќи го Годо” – Семјуел Бекет, режија Сашо Миленковски, во сабота 20.04.2024 година, почеток во 20.00 часот, карти по цена од 200 денари на билетара!

Играат:
Владимир – Стрезо Стаматовски,
Естрагон – Никола Тодороски,
Лаки – Павел Маслов,
Поцо – Филип Кипровски

Social profiles