Нови садови за отпад во Стар град

Ј.П.,,Охридски Комуналец” изврши замена на оштетените садови за отпад во У.З.1 Стар Град и поставени се 14 нови со капацитет од 240 литри.

Садовите за отпад се поставени на фреквентни и лесно пристапни локации во стариот дел од градот
‼️Упатуваме апел до граѓаните за поголема еко-свест, кантите да не ги уништуваат, отпадот правилно да се депонира и да не се расфрла околу кантите.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани