Новини во вакцинацијата против сезонски грип

Центар за јавно здравје Охрид во втората половина на месец октомври ке запоцне со вакцинирање на населението во Охрид, Дебрца, Струга и Дебар со вакцини против сезонски грип.

-За ефикасно изведување на оваа активност, оваа година воведовме новини кои ке бидат презентирани во просториите на Центар за јавно здравје Охрид, денес, во периодот од 11-13 ч, информираат од Центарот за јавно здравје. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани