Промоција на книгата “Масонски степени”

НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид организира промоција на книгата “Масонски степени” и изложба на масонски книги од авторот Проф. д-р Миле Миќуновиќ.

Промотор е м-р Милчо Јованоски.
Отворањето ќе се одржи во НУ Библиотека “Григор Прличев” – Охрид на 12.10.2017 (четврток) во 13:00ч.
Изложбата ќе биде отворена до 18.10.2017.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани