Кристина Цветкоска ја освои наградата а литературниот конкурс

Ученичката Кристина Цветкоска од ОУ „Христо Узунов“ ја освои првата награда на Литературниот конкурс на тема „ЕСЕНТА СОБИРА СЕМИЊА ЗА ЦВЕТОВИ ВО СИТЕ ГОДИШНИ ВРЕМИЊА“.

Конкурсот беше организиран од Секторот за заштита на животната средина при општина Охрид. Цветкоска  доби награда во висина од 7 000,00 денари.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани