Одреден простор за рекламирање на политичките партии

Согласно законските одредби за рекламирање на учесниците во изборната кампања, Општина Охрид, одреди простор каде политичките партии можат да ги постават своите рекламни постери и пораки.

Поставени се тараби на оградата од ОУ “Григор Прличев“, како единствено место за политичкиот маркетинг за време на изборната кампања.

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани