Туристите се запознаа со уникатните охридски ракотворби

Во организација на Секторот за туризам и ЛЕР при општина Охрид и соработка со Занаетчиската комора од Охрид, вчера  на плоштадот „Крушевска Република“ по втор пат се одржа Манифестацијата „Ohrid...

Пријавување за учество на „Охридска софра“

Промоцијата на алтернативниот туризам во охридскиот регион,  продолжувањето на традицијата која е темел на нашиот рурален развој, креативноста на жителите, производители на вкусното ѓомлезе, сирење и презентацијата на традиционалната храна...
Social profiles