Нов директор на ХЕЦ Црн Дрим

Сашо Кркут е нов вршител на должност  директор на ХЕЦ Дрим подружница АД Електрани.

Кркут доаѓа на оваа функција на местото на местото на Тони Маркоски кој досега  управуваше со хидроцентралата. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани