Оглас за набавка на АБР терапија за Дневниот центар за деца со посебни потреби

Здружението за воспитно и образовна психо-социјална поддршка ВОПС Охрид, доби финансиски средства од Министерството за труд и социјална политика во рамки на проект финансиран со кредит од Меѓународната банка за обнова и развој (Светска Банка), односно во рамки на Проектот за подобрување на социјалните услуги, во насока на имплементација на Договор за грант бр. 2.12/2022 за развој на социјална услуга – Центар за дневен престој и индивидуална работа за лица со попреченост во Општина Охрид и планира да искористи дел од средствата за исплата, по однос на договор за набавка на опрема за АБР терапија.

Се прибираат понуди за набавка на:

(i) Пиштол масажер мини верзија
(ii) Слам топка
(iii) Подлога за вежбање
(iv) Вибрациска топка во форма на кикирики

Целиот оглас тука

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани