Оглас за работа во маркет во Охрид

Маркет лоциран во центарот на Охрид распишува оглас за вработување.

Реномиран маркет од Охрид, со успешно долгогодишно работење, објавува оглас за вработување на двајца работници за продажба на неопределено време и работа во три смени.Почетна плата од 14.000 денари. Заинтересираните кандидати, повеќе информации можат да добијат на мобилниот број 070/204-680 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани