Охрид се чисти, директорот на Комуналец на терен

Новиот директор на ЈП Охридски Комуналец веднаш се фати за работа. Александар Китески важи за многу амбициозен, но  и докажан професионалец.

Тој откако седна во директорската фотелја секојдневно е на терен и  врши контрола на состојбата со отпадот.  

Денес се чистеше крајбрежјето на потегот кај хотелот “Славија”, во нас. “Лагадин”, с. “Пештани” и се до с. “Трпејца”.

На овај потег вработените ќе бидат секојдневно присутни се до крајот на туристичката сезона. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани