Семејството на убиениот Димитар разочарано од укинувањето на притворот на Угреновиќ

По укинувањето на притворот на  Бојан Угреновиќ, денес проговори семејството на убиеното момче. Сестрата на Димитар Матилоски, Цветанка Матилоска Пешиќ,  револтирана од одлуката на судот, убиецот од Кралјево да се...
Social profiles