Охридски „Отекс“ ја предводи новата листа на долници на УЈП

Управата за јавни приходи ја објави новата лсита на должници. Станува збор за долгови доспеани до 31,05,2017 година и ненаплатени до 31,08,2017 година. 

 

На листата се впишани над 4000 должници мегу нив државни компании, но и звучни македонски бизнисмени. 

Прв на листата е охридски Отекс, но и многу други познати градски фирми. 

Целата листа тука

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани