Отворено детското игралиште на кејот

Синоќа и официјално беше отворено новото детско игралиште во паркот на Кекј Македонија. 

 

Најсреќни с новото детско катле се најмладите, но и нивните родители и баби кои може секојдневно бесплатно да уживаат во прекрасните детски реквизити. 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани