ОСБСП Охрид: Да го намалиме сообраќајниот метеж во градот

Општинскиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата-Охрид, ги повикува охриѓани на исклучива нужност во користењето на сопствените патнички автомобили пред се во центарот на Охрид. (more…)
Social profiles