„По трагите на светлината 2″, изложба на Драган Стефаноски

Во Центарот за култура,Браќа Миладиновци” во Струга вечер во 20 часот ќе биде отворената изложба од Драган Стефаноски насловена „По трагите на светлината 2″.

Стефаноски е вљубеник во фотографијата од мали нозе. Од 1980 активно твори и изработува аматерски филмови со мотиви од Струга, Охрид и од други околни места. Со изложување на својата работа започнал активно од 2010 година. Посветено работи на популаризација на Струга, Охрид, како и на Македонија.

Извор: mia.mk

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани