Поради дефект прекин во водоснабдувањето на пет улици во Охрид

Поради дефект прекин во водоснабдувањето на пет улици во Охрид.

Поради настанат дефект на водоводната мрежа, денес од 10:30 часот, неколку часа без вода ќе бидат корисниците на улиците: „АСНОМ“, „Галичица“, „Никола Карев“ , „Мирче Ацев“ и дел од Бул.„Туристичка“ .

Екипи на ЈП ВОДОВОД Охрид се на терен до целосно завршување со санацијата.

Social profiles