Повредено момче при скок во вода на плажа

Младо момче повредено на плажата  Парк.

Се повредило  при скок во вода. Извлечено е од присутни на плажата а потоа итно префрлено во болницата Свети Ееразмо. Вработени во болницата  за Охриднет велат дека момчето има повреди на главата и рбетот.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани