Повторно едрилиците ќе го „белат“ Охридското езеро

Денес по повод празникот 11 Октомври  во Охрид  ќе се одржи Охрид Саилинг Куп.

На едриличарската регата учествуваат 15 едрилици со по 3 члена.
Се едри во 2 класи:
Микро и минитонер
Регатно поле:
Градско пристаниште-Куба Либре-Канео-Градско пристаниште
Во зависност од временските услови, планирано е да се изведрат минимум 3 трки.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани