Премиера на претставата „Госпоѓа министерка“

Премиера на претставата „Госпоѓа министерка“ . НУЦК „Григор Прличев“ – Охрид / Народен Театар Охрид
“Госпоѓа Министерка” од Бранислав Нушиќ, во режија на Благој Мицевски

ПРЕД ПРЕМИЕРА во петок 26.04.2024 г. во 20.00 часот, мала сала.
ПРЕМИЕРА во сабота 27.04.2024 г. во 20.00 часот, мала сала.

Карти во продажба на билетара по цена од 250 денари, од вторник 23.04.2024 година.

Social profiles