Претседателот Пендаровски на богослужба во црквата Свети Никола во Охрид

Претседателот Стево Пендаровски со семејството  на богослужба во црквата Свети Никола во Охрид.

 

Фотографијата ја објавија  на официјалниот фејсбук профил на црковниот храм

Најискрено ви посакувам празничните денови да ги поминете, пред сѐ, во добро здравје, неизмерна радост и во среќа, исполнети со духовен мир.
Вдахновени од Христовото страдање за човештвото и од неговото воскреснување да им дадеме смисла на нашите животи и да ги победиме искушенијата, отворајќи ги нашите срца и споделувајќи безусловна љубов, напиша Пендароски. 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани