Прва поштенска марка посветена на децата со ретки болести

Ќе биде промовирана    првата  поштенска марка во светот посветена на децата со ретки болести.

Името на новата марка е  “ДЕЦА СО РЕТКИ БОЛЕСТИ”. Ова е успехот на охриѓанката Гордана Лолеска која поштенската марка ја посветува на сите деца со  ретки болести и на нејзините три деца. 

Промоцијата на поштенската марка е закажана за 04.10.2017 МАНУ Скопје  во 10 часот.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани