За посреќно детство со ординација “Др Баткоски“

Со „главна трка“ од плоштадот „Крушевска република-Чинар“ до градскиот плоштад „Св.Климент Охридски“ во Охрид, утре во 11:00 ч. започнува големата хуманитарна спортско-рекреативна акција „ЗА ПОСРЕЌНО ДЕТСТВО“. (more…)
Social profiles