Првиот видео запис на „Каде ми си ти“

Mладиот  бенд „Броз“  во соработка со Ансамблот „Билјана“ ја снимија  првата  песна со видео запис,под режисерската палка на Кристијан Љушев.

Песната е напишана од бендот „Броз“ во соработка со ансамблот, додека аудиото е снимено кај Krecho sound.

Песната  е насловена „Каде ми си ти“. 

ВИДЕО: 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани